Ekspertiser

LABORATORIER

funktionsbestemte
laboratorier

Et laboratorie er defineret af funktion, produkt og proces. Der er altid en funktion og teknologi, som de ansatte skal arbejde med og omkring, et produkt som de skal håndtere, og en proces som er en del af virksomhedernes overordnede produktværdikæde.

KLASSIFIKATIONER OG LABORATORIETYPER

Vi er blandt andet specialiserede indenfor GMP og GLP herunder GMO, isotop, virus og renrum. Vi arbejder med generiske løsninger, som tilpasses det specifikke projekt indenfor Research & Development laboratorier, QC-laboratorier, CMC-laboratorier, Produktionslaboratorier og Active Pharmaceutical Ingredient (API) faciliteter.

Derudover har vi fokus på, at akustik, dagslys og de ergonomiske forhold fremmer produktivitet, koncentration og sikrer gode arbejdsforhold for brugerne.

Valg af materialer og overflader til laboratorier

Godt arbejdsmiljø og høj sikkerhed

Vi gør en dyd ud af at vælge lyse materialer og overflader, som bidrager til både forskernes og personalets fysiske sikkerhed, men i høj grad også deres psykiske arbejdsmiljø. Derudover har vi stort fokus på, at akustik, dagslys og de ergonomiske forhold fremmer produktivitet, koncentration og sikrer gode arbejdsforhold for brugerne.

Jeg ser frem til at høre fra dig

VIL DU VIDE MERE OM VORES LABORATORIEPROJEKTER?