Copenhagen based

ARCHITECTS SPECIALISING
IN LIFE SCIENCE

specialister indenfor
life science arkitektur

I mere end 20 år har vi som arkitekter rådgivet og designet faciliteter til danske og internationale virksomheder indenfor Life Science og Pharma industrien samt offentlige uddannelsesinstitutioner og hospitaler.

RH ARKITEKTER blev etableret i 2001 af Bo Ramlyng og Arne Hansen og tæller i dag ca. 60 medarbejdere, der alle arbejder med projekter indenfor Life Science og Pharma. Vi er en del af kontorfællesskabet V74, der fungerer som ramme for en række kreative virksomheder midt i hjertet af Vesterbro i København.

Life science knowhow

Vores knowhow indenfor Life Science projekter udgør kernen af RH ARKITEKTER. Vi sætter en dyd i at være specialiserede og kan med denne opbyggede viden løse projekter i vores kunders værdikæder – fra forskning og produktion til færdigt produkt.

Mange af vores medarbejdere har gennem mange års erfaring fra lignende projekter opbygget en specialistviden og forståelse for de unikke krav og regler, der er forbundet med design af Life Science bygninger.

ISO 14001:2015 certificeret i miljøledelse

Hos RH ARKITEKTER går vi op i miljøet, og vores ambition er, udover at overholde lovgivning og andre krav, at bidrage til en langsigtet bæredygtig samfundsudvikling. Vi stræber efter løbende at mindske vores miljøpåvirkning og arbejde systematisk med forbedringer såvel i vores daglige drift af tegnestuen som i tegnestuens projekter.

Som kunde, forretningspartner eller medarbejder kan du være sikker på, at vi altid har miljøet med i tankerne, når vi træffer beslutninger. Vi forpligter os til at overveje miljøpåvirkningen af vores handlinger og beslutninger, hvad enten det er internt eller på vegne af vores kunder.

Kontakt vores miljøansvarlige Mai Loan Le på mll@rh-ark.dk, hvis du vil vide mere.

Den bedste arkitektur
til forskere og specialister

Hos RH ARKITEKTER arbejder vi oftest med højt programmerede og specialiserede rum, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Der er et stort relationsforhold mellem rummet og emnet i rummet, hvor alt skabes ud fra specifikke krav, behov og funktioner. Hvad forskes der i? Hvad produceres der? Hvilke flows er der? Hvilke emner skal der være i rummet? Hvilke og hvor mange mennesker skal der være plads til?

Derfor handler det for os om at inddrage de rigtige specialister i starten af vores projekter, så vi er helt sikre på, at den løsning, vi tegner, er det bedste bud på, hvordan rummet rationelt og logistisk vil fungere.

DANSKE OG INTERNATIONALE KUNDER

VORES PARTNERGRUPPE

Den daglige ledelse varetages af vores partnergruppe, som består af Mette Hanghøj Lech, Bo Ramlyng, Tine Simon, Simon Skriver og Malte Johannesen Bülow.

Jeg ser frem til at høre fra dig

VIL DU VIDE MERE OM VORES
tilgang til life science projekter?