Karriere


Vi er en tegnestue med cirka 60 medarbejdere og holder til i et kreativt kontorfællesskab på Vesterbro i København.

Vi har mange igangværende opgaver og er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere til vores Life science projekter, så send din uopfordrede ansøgning til job@rh-ark.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ledige stillinger

PROJEKTERENDE ARKITEKT ELLER KONSTRUKTØR

Har du erfaring med detaljering? Vi har brug for endnu en erfaren bygningskonstruktør eller arkitekt, som kan være med til at styrke vores projekter med særligt fokus på detaljetegninger.

SAGSARKITEKT / PROJEKTLEDER

Vi har rigtig travlt hos RH ARKITEKTER, og søger derfor en erfaren og selvstændig sagsarkitekt/projektleder. Stillingen er til tiltrædelse snarest, og vi afholder løbende samtaler.

Kunne du tænke dig at arbejde hos os? Så send ansøgning med CV og referencer (max. 8 MB) med emne ”Sagsarkitekt/projektleder” hurtigst muligt til job@rh-ark.dk.

ØKONOMIMEDARBEJDER

Har du erfaring med bogføring og regnskab? Og har du kendskab til timebaserede ydelser for et rådgivningsfirma? Så er du måske vores nye økonomimedarbejder.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vores HR ansvarlige på tlf. nr. 27 732 174.

SAGSKOORDINATOR

Vi søger en dygtig sagskoordinator, som kan assistere vores projektledere og projektteams med administrative opgaver.

Kunne du tænke dig at arbejde hos os? Så send ansøgning med CV og referencer (max. 8 MB) med emne ”Sagskoordinator” hurtigst muligt til job@rh-ark.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig

VIL DU VIDE MERE OM, hvordan det er at arbejde hos os?