Ekspertiser

Kontor & administration

FUNKTIONELLE OG ÆSTETISKE
RAMMER FOR ARBEJDSLIVET

Et godt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for medarbejdernes trivsel, sundhed, produktivitet og dermed virksomhedens succes. Siden 2001 har vi skabt arbejdsmiljøer i enkle, lyse og æstetiske rammer, der inspirerer til effektivitet og innovation.

Vi tilbyder design af nye kontorbygninger, ombygning af eksisterende bygninger samt indretning. Ofte laver vi projekter, hvor der skal være et samspil mellem for eksempel kontorer og laboratorier eller produktionsfaciliteter.

arbejdsmiljøer med fokus
på brugernes behov

Forskellige brugere har forskellige behov. Når vi laver indretningsprojekter, tager vi udgangspunkt i den enkelte arbejdsplads, brugerens behov og organisationens arbejdsgange. Kontormiljøet skal afspejle virksomheden og dennes værdier og skal samtidig afspejle den specifikke brugergruppe i virksomheden.

Vi starter nye indretningsprojekter med en brugerinddragelsesproces, hvor vi sammen med en repræsentativbrugergruppe fra organisationen undersøger og afklarer, hvordan arbejdsgange, afdelingsstrukturer, metoder og individuelle behov på bedste vis kan understøtte en god, effektiv og inspirerende arbejdsplads.

RATIONEL TILGANG MED IDENTITETSSKABENDE DESIGN

kontormiljø med
forskellige zoner

I løbet af en arbejdsdag har vi alle brug for at skifte scene. Derfor arbejder vi ofte med zoneinddeling af kontormiljøerne, så man både kan arbejde fokuseret og uforstyrret ved sin personlige arbejdsplads, og samtidig har mulighed for at være social i fællesområder.

Valg af farver og materialer afspejles af de forskellige zoner, hvor vi ofte vælger taktile, menneskelige og imødekommende materialer og farver ved de enkelte kontorpladser, og omvendt stærkere farver og udskiftelig møblering ved fællesområderne, hvor der skabes en identitet for den pågældende zone.

Jeg ser frem til at høre fra dig

VIL DU VIDE MERE OM VORES  
PROJEKTER INDENFOR
KONTOR & ADMINISTRATION?